Първоначално публикувано от gaiska
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
155-цата придърпва - проблема открит, но как да се отстрани?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от nedko87 Покажи съобщениеЗа зключването на вариатора съм го пробвал и резултата няма придърпване но няма и ускорение.При мен също се оказа износена гърбица на изпускателния вал на първи цилиндърsigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...
Comment
-
Обръщам се специално към старейшините.... Някой в крайна сметка намери ли решение на този дразнещ дефект? Защото видимо при мен валовете са о.к. На стария ми двигател същите мизерии правеше...... :/Alfa Romeo 155 8V MY95 SPORT 126HP Running on LPG Injection
Comment
-
Омръзнало и е да го пиша, но проблемът най-вероятно е разстоянието между електродите.
Направете го 0.7-0.6 мм и ще видите разликата.
А накрая си сложете свещи с иридиеви електроди и да мирясате!!!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеОмръзнало и е да го пиша, но проблемът най-вероятно е разстоянието между електродите.
Направете го 0.7-0.6 мм и ще видите разликата.
А накрая си сложете свещи с иридиеви електроди и да мирясате!!!
Става въпрос за свещи при които е възможно да се прави регулиране. Няма да ви слагам да четете факсимилета защото дори това не означава нищо за '' специалистите'' във форума.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
Comment